Rendelőnk telefonszáma:

+36 20 272 3024

Amennyiben a szám foglalt kérjük hívja a központi recepciónkat az alábbi elérhetőségen

+36 1 700 3930

Jazmin Dental Clinic fogászati rendelő

Fogorvosai és munkatársai

 

Rendelőnk összes dolgozója szeretettel várja, hogy szakszerű segítséget nyújtson panaszaira.

 

Dr. Ferentzi Balázs - Vezető Fogszakorvos

Dr. Ferentzi Balázs

Vezető Fogszakorvos

„2006-ban végeztem a Semmelweis Egyetemen. A Dental Network csapatához 2011-ben csatlakoztam, előtte egy nagy betegforgalmú, államilag finanszírozott praxisban szereztem tapasztalatokat főleg az endodoncia területén. Fő érdeklődési területem is ebből kifolyólag az endodoncia, a fogpótlások és az esztétikai fogászat, szakvizsgámat is ezen a területen készülök megszerezni.

bővebben
Dr. Gyenes Csilla - Fogszakorvos (Konzerváló fogászat és Fogpótlástan)

Dr. Gyenes Csilla

Fogszakorvos (Konzerváló fogászat és Fogpótlástan)

Egyetemi tanulmányaimat a Debreceni Egyetem Fogorvostudományi Karán végeztem. Szakvizsgámat konzerváló fogászat és fogpótlástanból szereztem. Főbb érdeklődési területeim a fogmegtartó kezeléseken alapszanak, ezen belül esztétikus tömések, gyökérkezelés, fogpótlások készítése, fogínygyulladás gyógyítása.

bővebben
Dr. Uhlár Levente - Dento-alveolaris szájsebész szakorvos

Dr. Uhlár Levente

Dento-alveolaris szájsebész szakorvos

2017-ben végeztem a Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Karán. Fogorvosi diplomám megszerzése után érdeklődésem egyre inkább a szájsebészet irányába fordult. Lehetőségem nyílt kórházi keretek között elsajátítani a szájsebészeti beavatkozások széles spektrumát.

bővebben
Dr. Bátori Nóra - Fogorvos

Dr. Bátori Nóra

Fogorvos

A Pécsi Tudományegyetemen végeztem, már fiatalkoromban felkeltette a fogászat szépsége az érdeklődésemet. Szerencsésnek érzem magam, mivel a fogorvosi szakterület minden lépcsőfokát végigjárhattam. A recepciózás munkakörében a betegekkel való kapcsolatfelvétellel ismerkedhettem meg, egyetemi tanulmányaim alatt pedig mind körzeti, mind magán rendelőben folytathattam asszisztálási, későbbiekben pedig orvosi tevékenységet.

bővebben
Dr. Sarhan Khalid - Fogorvos

Dr. Sarhan Khalid

Fogorvos

2017-ben végeztem a Szegedi Egyetem Fogorvostudományi karán, Cum Laude eredménnyel. Ugyanezen évben kezdtem meg fogszabályozás rezidensi pályafutásomat az egyetemi tanszéken. Türelemmel, kedvességgel és megértéssel fordulok pácienseimhez. Fogszabályozó fogorvosként célom a tökéletes mosoly megteremtése a pácienseim számára a legújabb kezelési tervek alapján.

bővebben
Szmolár Eliza - Vezető Fogászati asszisztens, dentálhigiénikus

Szmolár Eliza

Vezető Fogászati asszisztens, dentálhigiénikus

Fontosnak tartom, hogy a rendelőnkbe érkező páciensekben maximális bizalom és biztonságérzet alakuljon ki mire távoznak a kezelés után, s hogy szükség esetén a további kezelésekre is félelem nélkül érkezzenek! Dentálhigiénikusként hozzám kerülnek a professzionális fogkőeltávolításra váró páciensek. Célom, hogy a felnőtt lakosságban a fogászatról kialakult negatív kép jó irányba mozduljon, a pácienseink szájhigiéniás ismeretei bővüljenek és elégedetten távozzanak rendelőnkből. Fő érdeklődési köröm a szájsebészet, így nagyon szeretek a műtétek során az orvos jobb kezeként jelen lenni a beavatkozás alatt.

bővebben
Csipkés-Ferencz Míra - Fogászati asszisztens

Csipkés-Ferencz Míra

Fogászati asszisztens

Tavaly ősszel csatlakoztam a Dental Network hálózat Flórián téri rendelőjébe recepciósként, ahol már szinte az első pillanattól kezdve otthon érezhettem magam. Azzal a lendülettel el is kezdtem a fogászati asszisztens képzést, hogy a későbbiekben ne csak a páciensek koordinálásában vehessek részt, hanem a fogorvosok munkáját is segíthessem a kezelések alatt.

bővebben
Jázmin - Páciens koordinátor

Jázmin

Páciens koordinátor

Jelenleg a Budapesti Gazdasági Egyetemen tanulok és emellett csatlakoztam a Dental Network csapatához. Fontosnak tartom, hogy a pácienseink egy nyugodt és pozitív légkörbe érkezzenek és elégedetten távozzanak tőlünk. Empátiával és kedvességgel fordulok mindenki felé. Ha bármi kérdésük van a pácienseknek igyekszem legjobb tudásom szerint segíteni nekik és megtalálni rá a megoldást. Célom, hogy a belénk vetett bizalmat tovább erősítsem.

bővebben
Eszter - Páciens koordinátor

Eszter

Páciens koordinátor

Úgy gondolom, mindenkinek fontos az, hogy egy új környezetben hogy érzi magát, milyen élményekkel gondol vissza a fogászati kezelésre. Munkám során fontosnak tartom a nyugodt környezet megteremtését, hogy pácienseink megbizonyosodjanak arról, jó kezekben lesznek, még a kezelések megkezdése előtt.

bővebben

Visszahívást kérek


Jazmin Dental Clinic Fogászati Szakrendelő

Szolgáltatásaink

Szolgáltatásaink

Tekintse át, hogy milyen szolgáltatásokat vehet igénybe fogorvosaink segítségével!

Megnézem
Fogorvosaink

Fogorvosaink

Fogorvosaink és munkatársaink várják, hogy szakszerű segítséget nyújtsanak a panaszaira.

Megnézem
Időpontfoglalás

Időpontfoglalás

Időpontot kérek fogorvosi kezelésre vagy szűrésre!

Megnézem
Kapcsolat

Kapcsolat

Írja meg miben segíthetünk és szívesen visszahívjuk!

Megnézem